Köp tyska körkort

Köp tyska körkort

Letar du efter att köp tyska körkort? Körkort utan examen eller praktisk tentamen. Det lagliga köpet av ett körkort i Europa har blivit en mycket svår uppgift för många att få ett körkort utan examen. Vi erbjuder dig möjlighet att köpa ditt tyska, österrikiska och schweiziska körkort som är registrerat hos kommunen till ett överkomligt pris. Köp ett körkort.

Vi tillåter dig att köpa ett körkort direkt från en körskola utan att behöva gå tentor. Vi arbetar bakom kulisserna för att förse dig med ett europeiskt körkort som är giltigt i Tyskland och Österrike och som kan omvandlas till Sverige och Danmarks körkort gratis.

Vi har utvecklat ett system som garanterar absolut anonymitet och gör att du kan ha ett gott rykte under en granskning så att du kan köra smidigt och inte har något att oroa dig för.

Hur man köper ett tysk körkort utan tentamen

Du kanske vet hur du kör, men du vill inte spendera för mycket pengar eller tid för att få ditt körkort?

Har du misslyckat körtestet i Tyskland vid flera tillfällen på grund av stress, brist på koncentration eller bara för att systemet är för krävande med en sådan grad?

Faktum är att framgångsgraden för körkort i Tyskland i mer än 20 år har sjunkit kraftigt på grund av de komplicerade förfarandena för att få dokumentet. Faktum är att en hänsynslös granskning både teoretiskt och praktiskt skrämmer mer än en kandidat eller potentiell kandidat. Här, med vårt oklanderliga förfarande som presenteras långt nedan, underlättar vi de procedurer som krävs för att köpa ett körkort, inte genom att ta bort rutinerna, utan genom att ta dem helt under vår kontroll, undersöka alla detaljer i förfarandet och lämna inga möjligheter. Förarkortet erhålls därför inte bara lagligt utan också lagligt och registrerat i de tyska databaserna. Det är därför det är så enkelt att köpa ett körkort på vår webbplats. Köp tyska körkort.

Vi behöver följande information från dig för att slutföra ditt arbete. Skicka oss detta:

-Namn, förnamn, födelsedatum och plats, körkort, kön, foto i formatet 4 × 4, signatur:

När det gäller fotot i 4 × 4-format, måste du ta en tydlig bild av dig själv med bröstet mot huvudet med dina öron tydligt synliga, fixa det sedan och skicka det till oss via e-post. När det gäller signaturen måste du registrera dig på ett tomt pappersark, skanna den och skicka den som en e-postbilaga. Köp tyska körkort.

När du har angett dina kontaktuppgifter tar det upp till 7 till 9 dagar innan ditt körkort utfärdas och levereras till din adress. Du måste också göra en 50% insättning och resten av kostnaden kommer att betalas efter att du har hämtat ditt körkort. Körkort Belgien, Ansök om körkort online.

Köp tyska körkort | Hur är det möjligt​

Vi samarbetar med två körskolor i Stockholm där hundratals brittiska förare passerar varje år. Vi är dock medvetna om att Liverpool, Belfast, Glasgow eller Cardiff hemma kan vara långt borta från dig eller kanske inte har mycket tid och pengar till ditt förfogande. Din fil kommer att behandlas under namnet på en av dessa körskolor med sammanhängande och professionalism så att det inte finns någon synlig färdighet mellan detta och de andra. Vi registrerar dig i den teoretiska och praktiska tentamen och du lyckas automatiskt. Ditt körkort levereras sedan till en av dessa körskolor som de skickar till oss för våra partnerskap och efter att du har registrerat licenser i statsarkivet genom våra kontakter där, skickar vi det till dig via ett sändarbyrå.

Vi erbjuder absolut alla kategorier av biljetter i Sverige, från kategori A underkategori för tvåhjuliga fordon till underkategori i kategori D för persontransport, inklusive underkategorier kategori B och C för lätta fordon och sista. För mer information om svenska licenskategorier, klicka på följande länk: 

Sverige korkort kategori

Kontakta oss​

Du kan också använda ditt svenska och Finland körkort överallt i Europa. Kontakta oss nu. Vi erbjuder absolut alla kategorier av körkort i Sverige, Nederländerna, Frankrike, Belgien och Schweiz.

Från kategori A-underkategorier för tvåhjuliga fordon till underkategorier i kategori D för passagerarfartyg, inklusive underkategorier i kategori B och C för lätta fordon och lastbilar. ditt eget körkort. Kontakta oss nu för ett tysk, österrikiskt, schweiziskt och polskt körkort.

Detta utöver kategorierna F, G, M och T som gäller i Schweiz. Du kan också använda ditt Sverige körkort överallt i Europa. Kontakta oss nu för att få ditt eget körkort.

Du kan också köpa ett Sverige-körkort, en bil utan körkort Belgien, köpa ett schweiziskt körkort, köpa ett spanskt körkort, köpa ett tysk körkort och få uppehållstillstånd och pass från oss. Köp fransk körkort.  Köp holländskt körkort

Kontakta oss nu för att köpa ett tysk körkort, ett österrikiskt körkort, ett schweiziskt körkort och ett polskt körkort. Köp ett Sverige körkort.

Hur du kontaktar oss | Köpa lagligt körkort
Scroll to top
Behövs hjälp?